Barfota sko eller affärssko?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Känner du till problemet? Du har ett viktigt möte, är din outfit, men dina obekväma affärsskor förstör redan det goda humöret? 

Barfota skor eller affärsskor?

 Varför glider du i obekväma skor när du har valet av en bekväm följeslagare? Med vår ZAQQ Du kör barfota skor bekvämt och med stil för varje tillfälle.

Känn dig fri, känna ZAQQ. 

 

Oxford barfota skor klädskor män svart 

Oxford Suit Shoe 

Du kan inte vara mer bekväm än med APEQ i affärer! Denna Oxford -sko kombinerar klassisk elegans med den ojämförliga komforten hos en barfota sko.

Apeq Black, som är tillverkad av det finaste svarta kalvkönläder, erbjuder inte bara ett tidlöst utseende, utan också en naturlig rörelsefrihet och andningsaktivitet som dina fötter behöver i stressande vardag.

Den som vill hantera butiker bör ha vår APEQ!

>> apeq <<

 

Brun derby kostym skor barfota skor

Derby Suit Shoe

Briq är den klassiska Derby -kostymskon för moderna herrar som inte vill kompromissa mellan stil och komfort.

Denna affärsbarfota sko erbjuder dina fötter en naturlig rörelsefrihet, andningsförmåga och perfekt passform.

Finns i olika färger och valfritt med eller utan broguings, BRIQ anpassar sig till varje tillfälle och stil.

Briq är den perfekta följeslagaren för män som värderar deras yttre och välbefinnande på sina fötter.

>> briq <<   

 

Affärsballerina barfota skor kvinnor 

Den mångsidiga ballerina 

Snyggt är överst på dig? Vill du fortfarande inte göra utan komfort? Då är vår vridning helt rätt! Med sin superflexibla sula kan du också stuvas upp i handväskan för att alltid ha ett bekvämt par skor till hands.

Oavsett om det är en avslappnad promenad i parken, för kontoret eller vid speciella tillfällen - Twist Ballerinas är så mångsidiga i sina 24 olika versioner att de passar för varje tillfälle.

>> vridning <<

 

Derby barfota skor kvinnor grå

Röd sko i derby design

Iqon är skon för kvinnor som tolkade den klassiska Derby -designen och kombinerat med en barfotskon.

Oavsett om det är i en ädel velor eller glänsande slät läder, i enkelt svart, elegant grått eller ljust guld-Iqon framkallar alltid det vissa extra i din outfit.

Iqon är perfekt för den modemedvetna kvinnan som vill dyka upp på kontoret, på en promenad genom staden eller vid en middag lika snygg och bekväm.

>> iqon <<   

 

Svart munk barfota skor män 

Munkdräktskon 

Monq är det perfekta valet för den moderna mannen som vill klippa en bra figur både på kontoret och vid speciella tillfällen utan att behöva göra utan den naturliga löpande känslan.

Dessa klassiska munkskor är tillverkade av det finaste kalvläderet och kännetecknas av deras karakteristiska spännen och ett elegant, tidlöst utseende.

Med Monq har du inte bara ett snyggt utseende, utan också en ojämförlig komfort, rörelsefrihet och andningsaktivitet.

>> affärsmän << 

 

Mokassin barfota sko blå

Den coola mockasin

Lång arbetsdag, ett möte efter det andra, en möte på kvällen - Fliq deltar och låter dig lysa från din bästa sida. Med sitt super -mjuk och flexibelt material och den icke -slipssulan kommer han aldrig att svika dig.

Fliq Blue är din perfekta följeslagare för alla dagar när du vill ha en bekväm sko som sticker ut från mängden.

Om du gillar det enklare hittar du också FLIQ i svart.

>> fliq << 

 

Loafer barfota skor kvinnor 

Den eleganta loaferen 

Qerp är din feminina loafer som perfekt förbinder komfort och stil. Slipskon är flexibel, hårdkläder och icke -slip. Och han ser också otroligt chic ut! 

Dessa loafers är det perfekta valet för vardagen, kontoret eller till och med för mer eleganta tillfällen där du vill vara snygg och ändå bekvämt. 

Med Qerp på dina fötter kombinerar du enkelt modemedvetenhet med behovet av friska och lyckliga fötter, oavsett var dagen leder dig.

>> loafer << 

 

Loafer barfota skor kvinnor guld

Den glamorösa loaferen 

Letar du efter ren glamour? Då är Qosmo Champagne det perfekta valet för dig! En super feminin barfota sko som inte kunde vara mer stilfull. 

Från utsidan presenterar vår Qosmo sig som en ädel loafer. Men som är välkänt handlar det också om de inre värdena och de blir ett oslagbart argument! Barefoot Loafer är oerhört mjuk och flexibel och anpassar sig till konturerna på din fot i perfektion.

>> qosmo << 

 

Affärsstövlar barfota skor män 

Affärsbåten 

Inspirerad av den klassiska engelska George Boot utvecklade vi en sko med vår duqe som inte kunde vara mer bekväm och elegant!

Dessa affärsstövlar finns i elegant slät läder i brunt eller svart och i ett vegansk högglansalternativ. 

Duqe är det idealiska valet för den moderna mannen som inte kompromissar när det gäller mode- och fothälsa.

>> duqe <<

 

Bekväm kostym barfota skor

Den avslappnade fästskon

Det fungerar inte mer bekvämt än med Peaq!

Denna barfota sko erbjuder dig ännu mer tåfrihet än de andra modellerna och är därför inte gjord med vår affärssula med utsidan av hälen, men med vår populära ZAQQ En sula som du känner från många sneakers. 

Om du gillar det formellt men inte behöver följa en strikt klädkod för företag, kan du inte bara lysa med Peaq i jobbet, du kommer inte längre att vilja göra utan denna bekväma barfotsko på din fritid.

>> Peaq <<

Tillbaka till blogg
1 av 3