Elegans med barfota skor

Eleganz mit Barfußschuhen

Efter den långa sommartiden i sandaler verkar dina stängda skor mycket för smala och obekväma för dig? Då har du inte en än ZAQQ Barfota sko!

Tror du att barfota skor är bra för fritid, men fungerar absolut inte på kontoret på grund av klädkoden? Även här vill vi övertyga dig om det motsatta idag. 

ZAQQ Affärsbarfota skor 

Vår affärssamling erbjuder dig den stil du behöver i affärer och den komfort du inte längre vill göra utan.

  

 

Din eleganta George -bagage 

Vår duqe är det perfekta valet för män som inte bara vill se bra ut i affärslivet utan också vill känna sig bekväma. 

Duqe stöder optimalt dina fötter och ser till att du fortfarande är fit och energisk även efter långa timmar på kontoret. 

Oavsett vilka utmaningar dagen har - med duqe går du till dem avslappnade och stilfullt.

>> duqe <<

 

 

 

 

Din klassiska derby kostymsko 

Vår briq utvecklades för att erbjuda dig det bästa från båda världar: den tidlösa estetiken i en klassisk derbysko och den ojämförliga barfota känslan för maximal komfort. 

Med sin karakteristiska öppna snörning och den minimalistiska designen passar den perfekt med varje kostym och ger din outfit en ädel men subtil anmärkning. 

Oavsett om det är med viktiga affärsmöten, presentationer eller formella tillfällen - BRIQ understryker din professionalism och din känsla av stil.

>> briq <<

 

 

 

 Tidlös elegans 

Utan onödiga dekorationer och med tydliga linjer förkroppsligar vår Qarma tidlös elegans.

Denna minskade estetik passar perfekt med modernt affärsmode, som förlitar sig på funktionell elegans.

Men dessa ballerinor är inte bara det perfekta valet på kontoret. På grund av deras enkelhet kan du kombinera dem med en mängd olika kläder och alltid ha en feminin touch.

>> qarma <<

 

 

 

Lekfull elegans 

En slinga-som liten och iögonfallande kan det vara styrkan att förvandla en enkel sko till ett uttalande. Ballerinas med dekorativ slinga förkroppsligar den perfekta interaktionen mellan elegans och lekfullhet. 

Oavsett om det är med den eleganta klänningen eller jeans, ger dessa ballerinas alltid den högsta komforten i ett feminint utseende.

>> looq << 

 

 

 

Din eleganta spets -up 

Skulle du föredra en elegant spets -up? Då är Iqon exakt din barfota sko.

Med sin klassiska, tidlösa design passar IQon varje affärsdräkt och understryker din professionella karisma. 

En dag på kontoret kan vara lång och utmattande, men med Iqon stannar stressen bokstavligen på dörren. Den här skon är så lätt att du knappast känner den, även efter timmar på dina fötter. 

>> iqon << 

 

 

 

Din avslappnade sneaker med stil

Du behöver inte gå till en descode och föredra att gå till kontoret avslappnat och ändå övertyga med stil? 

Då är vår Leather Sancer Qool perfekt för dig! Oavsett om det är för eleganta byxor eller jeans, ger denna barfota sko alltid ett coolt utseende.

>> qool << 

 

 

Din företag avslappnad snörning

Ibland är mindre mer - och det är exakt vad PEAQ förkroppsligar. Detta enkla skal för män är det perfekta valet för alla som förlitar sig på en avslappnad men snygg affärs casual look på kontoret. 

Dess tydliga, enkla design gör den mångsidig - vare sig det är med en välskött chino, klassiska jeans eller eleganta tygbyxor. Vår Peaq passar sömlöst i din stil.

>> Peaq << 

 

 

 

Din affärsbåt

Med vår Yorq börjar du dagen stilfullt och avslappnad - redo att behärska varje utmaning med lätthet. 

Dessa stövlar kombinerar klassisk elegans med den ojämförliga känslan av barfota skor - en riktig gamuchanger för ditt vardagliga arbete. 

Den enkla men eleganta snitten passar varje affärsdräkt och ger dig en touch av tidlös klass.

>> yorq <<

 

 

Din sneaker för affärsutseendet

Även om vår Qore Low Black inte är en klassisk affärssko, är den inte på något sätt underlägsen sina traditionella motsvarigheter. Han bevisar att en sneaker inte bara kan vara sportig, utan också elegant och lämplig för företag. 

I en värld där klädkoden blir allt mer flexibel är Qore Low Black det perfekta valet för alla som värderar ett modernt, modernt utseende utan att undvika professionalism.

>> Qore <<

 

Tillbaka till blogg
1 av 3