Bra luqq med din zaqq

Good LUQQ with your ZAQQ

Våren förvandlas med sina starka färger på blommorna, dess spirande knoppar av träden och den intensiva gröna av växterna för säsongen. Aprilvädret har också ett ord med ett ord på några dagar, särskilt i Bergisches Landschaft, och säsongen för Ballarinas, Mocha Kasins och Sandals är också en lång tid att komma.

ZAQQ-LUQQ-1

Det betyder att övergångsperioden bröt ut och ögonblicket för vår lyckliga luqq all -rounder har kommit. Det är dags att packa de tjocka vinterskorna och starta nästa säsong med färska och tidlöst fashionabla barfota skor.

Den moderna designen och de färgglada tonerna i Luqq -skon återspeglar den fantastiska tiden i det blommande landskapet. De starka grundfärgerna röda och blå blandning med de komplementära färgerna och nya moderna och extravaganta färgkombinationer skapas. I samband med de färgade, finaste försiktigt garvade nappa och mocka ser skon särskilt färgglad på varje sida och de lysande lackelementen säkerställer att vissa något.

ZAQQ-LUQQ-2


Luqq kommer att vara din perfekta all -rundsko under övergångsperioden. Dina fötter kommer att tacka dig vid varje tur. Den extra fina och tunna gummisulan erbjuder dina fötter nödvändig komfort och imponerar med den platta designen och hållbara kvaliteten. När du springer glider du med dina nollförsäljning Luqq -skor över ytan och din fot kan utvecklas. Din ryggrad är lättad och lederna skonas, detta stöder din naturliga hållning. Sulan är promenad för hand och sys två gånger och sys till axeln med lösningsmedelslim.

Sneaker -båten ger dig stabilitet och är en mycket smal och lätt barfotsko med sitt sido -zip, de släta läderelementen, också på sulan. Dina fötter har en enorm rörelsefrihet med den optiskt dolda tålådan och kommer inte längre att vilja ta av dessa skor. Med det andningsbara tunna bomullstyget i den inre sulan kan du förbli i en glansig form även vid svettiga temperaturer. Sjören hjälper dig att anpassa Luqq -skon till dina behov. På grund av dragkedjan kan du enkelt ta på dig och ta av dig skorna och snabbt flytta över asfalten.

ZAQQ-LUQQ-3


Luqq -skon kan göra allt - det är den perfekta följeslagaren för att besöka restaurangen i kombination med en jeans eller en plisatornock. Det är lämpligt för vandring och klättring i bergen eller för den mysiga vårvandringen och promenera genom staden. Du kan också lita på dina kläder med vårfärgerna förra säsongen och kombinera Luqqs med dessa ränder. I alla fall lämnar du ett glänsande intryck överallt med dina nya LAQQ släta läderskor. Ta dig tid för de vackra sakerna i livet, gå en promenad igen, sitta på din favoritplats i några minuter eller stanna med en läcker glass i stadens centrum, träffa vänner och njut av tiden med din familj - din Luqq visar du vägen.

Vi önskar dig bra luqq med din ZAQQ…

Tillbaka till blogg
1 av 3