Det var vanligtvis igår: extraordinära barfota skor

Gewöhnlich war gestern: Außergewöhnliche Barfußschuhe

ZAQQ står för en ny typ av rörelsefrihet i par med modern innovation. Varje enskild sko är ett handgjort konstverk som perfekt kombinerar estetik och funktion. 

Det var vanligtvis igår 

Med dessa extraordinära mönster är du garanterad att sticka ut massan och njuta av den oöverträffade med varje steg ZAQQ Bekvämlighet.

Känn dig fri, känna ZAQQ. 

 

 

Den spännande ballerina 

QISS-modellen är en särskilt feminin och lekfull barfota ballerina och en riktig ögonfångare!

Läderkablarna som kan lindas runt din kalv gör den klassiska ballerina till en spännande sommarsko.

Förpacka bara läderremmarna nedanför runt din fog, för en avslappnad vardaglig look, eller bli lite modigare och linda upp benet - så att du drar alla på kvällen!

>> qiss <<  

 

 

Den dynamiska sneakeren 

Qanberra är din nya, sportiga barfota sko som visar dig från din dynamiska sida.

Med sitt framgångsrika färgspel ser sneakeren fräsch ut och passar perfekt in i den varmare halvan av året.

För Qanberra använder vi fin perforerat nappa -läder, vilket säkerställer hög andningsförmåga. Så dina fötter kommer att känna sig i sneakeren även på årets hetaste dagar utan att glödda.

>> Qanberra <<   

 

 

Sportig sneaker 

Qendriq är din sportiga sneaker med en känsla -bra garanti. Med den här barfota skon har du hittat en lätt, cool och mega -kompakt kompanjon för din fritidsaktiviteter som du enkelt och med glädje fortfarande kör en extra mil i slutet av dagen. 

De ZAQQ Minimal sula plockar inte bara upp färgerna på det övre materialet, utan är också ultrakonvenient med sin mycket flexibla och mjuka egenskap. 

Du hittar Qendriq i fyra olika färger, titta!

>> qendriq << 

 

 

Den feminina loaferen

Vår QERP -godis är den feminina loaferen, som ser särskilt öm i sin ljusrosa.

Tack vare den flexibla sulan och den ergonomiska designen springer du i dessa barfota skor såväl som på moln - underbart lätt och bekväm.

Prydnadsbandet ger dessa loafers en touch av exklusivitet. Det återspeglar en koppling mellan traditionellt hantverk och modern design och gör varje steg in i ett lysande utseende. 

>> qerp <<    

 

 

Klassisk stil i kombination med svalhet 

Qedo Brown är din nya sko som ansluter den klassiska stilen med en cool look. 

Brown Premium Suede och den eleganta 3-håls snörningen säkerställer en klassisk anmärkning, medan den vita sulan och den myntfärgade inre fodret ger en modern vridning. 

Med dessa barfota skor visar du stilmedvetenhet utan att ge upp komfort. 

>> Qedo <<

 

 

Den extravaganta affärsskon 

Denna eleganta barfota sko kan inte överträffas i en extravagans - en affärssko för den snygga mannen.

I den här versionen dyker vår BRIQ med många ädla element som gör det helt unikt. Den fina broigueringen omger skickligt affärsskon och sträcker den visuellt. Den optiska höjdpunkten är det fina läderet i Tressé Optics.

Med Briq Brogue Tresse Black har du hittat din fästsko, som garanteras att stå ut ur mängden och presentera dig från din mest eleganta sida.

>> briq <<   

 

 

Feminin elegans par excellence 

Du torterar dig själv i dina trånga pumpar varje dag och vill bara ha en till, av obekväma skor i slutet av dagen? 

Så är över nu, för med Mexiq har du nu ett alternativ. 

Med den här nya ZAQQ-Fokus ligger på den feminina elegansen. Det är därför Mexiq körs. Men oroa dig inte, i tårnas område har vi ändå beviljat tillräckligt med utrymme och det mjuka läderet sträcker sig också efter behov.

>> mexiq << 

 

 

Ögonen

Vår Marq imponerar med sin extraordinära design. Det vackert utformade fotledsbrottet med fina nitar gör denna ballerina till en riktig öga -catcher! 

Liksom alla våra ballerinor erbjuder Marq också full rörelsefrihet för tårna och dina fotboll. Oavsett om du dansar genom natten med honom eller drar igenom shoppingpoulevarderna, är Marq där och ger dig maximal komfort. 

Gör vår Marq till ditt personliga varumärke!

>> Marq <<   

 

 

Den slående idrottsvän 

Spiqe är vår extraordinära och superkomfortabla löpsko. 

Vi har täckt det andningsbara mesh -tyget med ett svart nätverk av mikrofiber. Barefoot Shoe ser megamoder och är mycket stabil samtidigt. 

Oavsett om du kör, promenader eller promenader i parken - med den här sneakeren drar du definitivt ögonen på dig själv.

>> spiqe << 

 

Bra humör sneaker 

Qolette är din nya sneaker med god humörgaranti! 

Perfekt koordinerade färger skapar en modern design, vilket är kul när du tittar på. Efter de första stegen i denna barfota sko kommer du att bli helt övertygad. Kör som på moln med motsvarande barfota känsla, Qolette gör det möjligt!

Den mångfärgade ZAQQ Minimal sula passar harmoniskt in i färgkonceptet och med den höga flexibiliteten och lätt dämpningen säkerställer en mjuk förekomst.

>> Qolette << 

Tillbaka till blogg
1 av 3