Dra åt utan sladdar: Slip på barfota skor

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

Våra zaqqs att glida in är perfekta för alla som älskar att glida snabbt och enkelt i dina barfota skor och börja omedelbart. 

Barfota skor att glida in 

Ingen slående, ingen spännning, ingen stress - bara ta på och gå! Perfekt för hektisk morgon eller spontant äventyr. 

Max, hitta nu din känsla -god sko i ZAQQ Handla!

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

 

Bästa stopp & perfekt komfort 

Våra innovativa SLIQ -sandaler erbjuder dig optimalt grepp och en ojämförlig bärande komfort.

Det praktiska elastiska bandet gör tråkigt svängande eller knäckande överflödig. Bara glida in och gå!

Bestäm för Simple Black om du gillar det klassiskt eller sätter ett elegant uttalande med ädla silver. Om du gillar att slå väljer du spännande färger som orange eller rött.

>> sliq <<  

 

 

Tidlös, feminin design 

Vår Qalma erbjuder allt du vill ha från en sandal: feminin stil, komfort och praktiska.

Den elastiska insatsen möjliggör snabb och enkel täthet, så att du inte tappar tid med irriterande spännen. Bara glida in och gå - sommarmode kan vara så enkelt! 

Oavsett om du bär en elegant klänning eller en avslappnad jeans, passar Qalma barfota sandaler alltid perfekt. Hon gör sin enkla elegans till den perfekta följeslagaren för varje tillfälle, från en avslappnad promenad genom staden till strandpromenaden.

>> Qalma <<   

 

 

 

Den eleganta affärsloaferen

Det fungerar inte mer elegant än med denna affärsloafer! En häl antydde från utsidan, en Captoe med fina broguingar och två ädla spännen gör denna barfota sko till en verklig sällsynthet.

Monq tar dig inte bara långt framåt i affärer, utan följer dig också i vardagen med högsta komfort.

>> monq << 

 

 

Okomplicerad och komfort 

Tseqa Black för att glida är den perfekta kombinationen av okomplicerad och maximal komfort.

Denna barfota sko överraskar med sin lätthet och utmärkta andningsaktivitet. Detta gör honom till den perfekta följeslagaren under långa dagar när du reser mycket.

Det enkla, svarta premiumvelorläderet och den snörningsfria designen ger Tseqa Black en avslappnad, informell karaktär som enkelt passar in i någon garderob. 

>> tseqa <<    

 

 

Slip sneaker 

Samlade snabbt så kan du börja! På nästa berg, genom skogen eller genom stadssqy, har du definitivt vad som krävs för att bli en favorit sneaker för varje tillfälle.

Den elastiska, veganska mesh -vävnaden kännetecknas av hög komfort. Det kramar din fot perfekt utan att begränsa. Vad behöver du mer?

>> sqy <<

 

 

Feminin loafer 

Upptäck Qerp, den feminina loaferen, bekvämligheten och stilen på ett underbart sätt. Denna glidsko imponerar med sin flexibilitet, hållbarhet och icke -slipssula. 

Och det bästa med det: det ser otroligt chic ut! Oavsett om det är i vardagen, på kontoret eller vid eleganta tillfällen - med QERP på dina fötter är du alltid välklädd. 

Behandla dina fötter denna lyx och uppleva hur mode och bekvämlighet smälter samman på högsta nivå.

>> qerp <<   

 

 

 

Maximal fot 

Är du långt efter maximal fotfrihet, oavsett om du slappnar hemma eller utforskar världen? Då är SOQQS precis rätt för dig!

En speciell höjdpunkt i strumporna är din tunna och flexibla sula, vilket gör att du kan rulla upp dem små. Så du tar knappast utrymme och kan lätt förvaras i din resor eller sportväska.

Samlade in och kör av, naturligtvis med SOQQ!

>> SOQQ <<

Tillbaka till blogg
1 av 3