Lätt, flexibel och andningsbar: ZAQQ Löpskor

Leicht, flexibel & atmungsaktiv: ZAQQ Laufschuhe

Våra löparskor är gjorda av andningsbara material och har en väl genomtänkt design som säkerställer att dina fötter förblir behagligt svala och torra även med intensiva aktiviteter. 

ZAQQ Löpskor

Med ZAQQ Det finns inga ursäkter på sommaren heller.

Lätt, flexibel och andningsbar - du kan röra dig fritt och sorglöst, oavsett hur varmt det är utanför.

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

Ny dimension av löpning

Med SHOQQ kommer du att uppleva en ny dimension av att springa. Det erbjuder dig den perfekta kombinationen av lätthet och stöd.

Denna löpsko finns i fyra snygga färger som alla har en sak gemensamt: den ojämförliga känslan av att springa på moln.

SHOQQ kombinerar sportig design med elegant enkelhet. Oavsett om det är i vardagen, på jobbet eller under din dagliga jogging -runda - denna barfota sko är den perfekta följeslagaren för varje tillfälle.

>> shoqq <<  

 

Exceptionell design med komfortgaranti 

Med Spiqe är du garanterad att dra ögonen på dig. Hans moderna design gör det till en riktig öga -catcher. 

Denna barfota sko är utformad så att den optimalt stöder dina fötter, vilket ger dig den maximala rörelsefriheten och en sorglös känsla av löpning samtidigt. 

Oavsett om du bröt upp för att springa, gå eller bara en avslappnad promenad i parken - Spiqe är alltid den perfekta följeslagaren.

>> spiqe <<   

 

 

Din enhet och supporter 

Vårt Sqip är mer än bara en sko. Han är din enhet, din supporter och din partner på väg till en mer aktiv och hälsosammare livsstil. 

Hans dynamiska passform och den icke -slipande sulan säkerställer att du helt kan koncentrera dig på din träning. Oavsett vilken sport du utövar, SQIP tar dig till toppprestanda. 

Upplev skillnaden som en perfekt utformad sport barfota sko kan göra och låta dig vara övertygad om kvaliteten och komforten hos SQIP.

>> sqip << 

 

I vår "löpande" kategori går mer

Här hittar du våra zaqqs, som med deras andningsbara material och väl tanke -ut -design säkerställer att dina fötter förblir behagligt svala och torra medan du är aktiv i sport. 

Känn dig motiverad, känn dig fri, känna ZAQQ.

>> Alla löparskor för kvinnor <<   

>> Alla löparskor för män <<

Tillbaka till blogg
1 av 3