Med bara 3 par skor under året

Mit nur 3 Paar Schuhen durchs ganze Jahr

Har du för många skor, de flesta är oanvända runt skoskåpet? Ett reducerat urval av sko kan vara mycket befriande! Ibland är mindre mer. 

Du behöver bara tre par skor 

Om du bara vill ha några skor måste du välja väl från början.

Här är våra tips.

1. Komfort

Det viktigaste med nya skor är komfort. Obehagliga skor är rymdrånare i Schuhrgal, för om du är ärlig kommer du aldrig att bära dem. Hur bra det är vårt ZAQQ Barfotskor är designade för högsta komfort. 

2. Design

Om du bara vill äga några skor bör du föredra modeller som är tidlösa och passar allt. Välj därför enkla mönster i subtila färger. 

3. Syfte och säsong

I grund och botten räcker 3 par skor:

Några vattentäta skor som kan bäras med ullstrumpor på vintern, några fritidsneakers som du också kan bära för sport och några sandaler under de varma dagarna.

Du kan slutföra ditt skosplagg med ett elegant par barfota skor för att vara tillräckligt klädda vid formella tillfällen och festligheter. Enkel, monokrom, bekväm - här är våra förslag till din minimalistiska skosamling under hela året!

Känn dig fri, känna ZAQQ.

Utomhus barfota skor 

För utomhus och stad 

Lätt, flexibel och vattentät - våra expeq vattentäta imponerar med den högsta komforten och funktionaliteten.

I vind och väder förblir dina fötter torra och varma, när solen skiner är de väl ventilerade av det andningsbara membranet.

Och om du vill ha mer kan du inte bara bära denna barfota sko till vandringsbyxor, utan tack vare den ädla och underbart enkla designen också till varje urban outfit.

>> expeq << 

 

Sport barfota skor gjorda av bomull

För Sport & City 

Qnit är den mångsidiga sneakeren som motiverar dig som en sportkompis vid toppföreställningen. Han tar dig lika bra till den avslappnade outfit genom staden.

Det är bäst att nå färgerna grå, svart eller vitt, för att kunna bära denna barfota sneaker på någon outfit efter önskemål.

>> qnit << 

 

Barfota sandaler kvinnor 

För de varma dagarna 

En varm sommar kräver luftiga sandaler. Med våra modeller sliq, flaqe eller cliq har du enkla mönster och subtila färger som svart, brun eller beige som helt enkelt matchar varje outfit.

I butiken har du ett stort urval av feminina barfota sandaler. Ta en titt och ta din favorit för att verkligen njuta av den första varma dagen.

>> Sandaler kvinnor <<

 

Barfota sandaler män svarta

För sommaren 

Om du vill glida in och ut snabbt är vår Flipflop Qoss precis rätt. Vår Qlear erbjuder lite mer grepp som du också kan gå på små vandringar.

Om du köper Qlear Black och bär det med svarta strumpor ser han ut som en vanlig sneaker, perfekt för våren.

>> Sandaler män <<  

 

Vattentät kostym barfota skor 

Elegant även genom regnet 

Oavsett om det är på ett viktigt affärsdatum eller ett elegant kvällshändelse, tar du alltid upp med säkerhet med dessa derbies.

Njut av den lyxiga komforten hos våra Briqs svarta vattentäta, vilket ger dig genom dagen även när det regnar med stil och elegans.

>> affärsmän <<

 

Elegant ballerina barfota skor kvinnor

För det eleganta utseendet 

Ibland måste det vara mer elegant. Vår Qarma är den lugna ballerina barfota sko som alltid passar. I sitt glänsande läder ser han snyggt ut för varje affärsdräkt, liksom det passar shorts eller rock på sin fritid.

Vill du ha det mer lekfullt? Titta i butiken, vi har din favorit ballerina!

>> ballerina <<

Tillbaka till blogg
1 av 3