Redan slut, men oroa dig inte!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Vår nya startkollektion mottogs så väl att många storlekar såldes ut efter några dagar. Vi är väldigt glada! Det kan ta 8 till 12 veckor tills alla storlekar finns i lager igen. 

Men oroa dig inte 

För i butiken hittar du ett stort urval av olika stövlar. Om du vill gå igenom övergångsperioden i bekväma stövlar, titta på dessa modeller.

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

 

Elegant och högklipp 

Seleqt Stretch är bagageutrymmet som verkligen passar varje kalv!

Känner du till problemet med höga stövlar? Antingen för bred eller för smal, men aldrig perfekt sitta på kalvarna? Med vår Seleqt har vi skapat en lysande lösning för dig.

På baksidan av axeln sys två stretchinsatser, vilket helt enkelt gör att den bärande känslan av denna start en gång.

Seleqt är elegant och elegant. Det är därför du verkligen kan kombinera det med vad som helst.

>> seleqt <<

 

Cool och ändå snygg 

Vill du ha en högt sneaker i det trendiga retro-looken? 

Vi skapar den vintage effekten av vår SNAQ med det finslipade, mörkbruna nappa -läderet och det ljusa inre fodret, som är av. På grund av den vita löpande sulan ser skon helt modern ut. 

Vill du ha en snygg look som är megacool samtidigt? Då behöver du Snaq!

>> Snaq <<   

 

 

Från avslappnad till chic 

Chelsea stövlar är kult! De designades ursprungligen som en kort ridstövel i England, men hittade snabbt sig in i vardagen.

Många musiker, inklusive medlemmarna i skalbaggarna, föredrog att bära sina Chelsea -stövlar och bidrog starkt för att ha blivit så populära.

Inte bara för jeans dessa barfota skor ser coola ut, du kan också bära dem stilfullt med dräktbyxorna!

>> eget kapital <<

 

Färgglad och snygg 

Qom är vår högre barfota bagageutrymme, som helt enkelt övertygar alla med sin PAPPED -axel!

Oavsett om det är mer slående i rött eller blått eller mer reserverat i svart, grått eller brunt, i Qom klipper du alltid en bra figur och går som på moln.

>> Qom <<   

 

 

Ädla och enkel

Vår riquet kombinerar ädla utseende med en löpande känsla som är oöverträffad.

Riquet behöver inte dekorera, eftersom det högklossade, mjuka nappa -läderet ensam ger bagageutrymmet dess enkla elegans.

För att säkerställa maximal komfort delade vi axeln två och anslutna med en rem. Så du kan reglera bredden mycket enkelt över silverspännen själv och alltid ha det håll du behöver.

>> riquet <<   

 

Nobel och elegant 

Qorby ser alltid snygg ut med sitt polerade släta läder i Braun. Oavsett om det är på kontoret, en promenad genom staden eller för en omfattande promenad - med Qorby är du på helt bekväma och eleganta sulor.

 Halvhöjd barfota sko är gjord av delikat läder som inte bara ser ädla ut, utan också bär helt trevligt och anpassar dig perfekt till dina fötter.

>> qorby << 

Tillbaka till blogg
1 av 3