Svartvit sommer -samling

Black & White Sommer Kollektion

Visste du att våra bästsäljare färger på sommaren är svartvita?

Inte överraskande, eftersom dessa klassiska färger passar perfekt med varje outfit. 

Svartvitt

Med vår svarta och vita Sommer -kollektion är du inte bara bekväm, utan också snygg.

Oavsett om du är på stranden, promenerar med en stad eller i parken - klipper du alltid en bra figur med våra barfota skor.

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

 

 

Med elegans genom sommaren

LOOQ Ballerina är det perfekta tillskottet för varje elegant outfit. Oavsett om det är på kontoret, vid en middag eller på en avslappnad promenad - passar denna barfota sko alltid. Hans feminina silhuett och material av hög kvalitet säkerställer att du känner dig bekväm hela dagen. 

Oavsett om du gillar det klassiskt i svart eller vitt, eller om du föredrar att tendera till bruna eller nakna toner, är du alltid på rätt plats med LOOQ.

>> looq <<  

 

 

 

Elegans möter komfort 

Vår Eloq Black kommer att revolutionera din sommar. De helt nya mäns sandaler kännetecknas av dess utförande av hög kvalitet och det mjuka nappa -läderet, vilket säkerställer en bekväm passform.

Med sina remmar och det justerbara spännet sitter hon perfekt och säkerställer ett säkert grepp som följer dig under dagen.

Vare sig det är med en lätt linnebyxor och en lös skjorta för en snygg sommarutseende eller shorts och en t-shirt-du klippte alltid en bra figur med Eloq Black.

>> eloq <<   

 

 

Tidlös stil i svartvitt

Vår Sparq Low Black White är en modern sneaker i de klassiska färgerna Black and White, som inte borde saknas i någon garderob.

Nappa -läderet med hög kvalitet, öppen och glänsande, ger barfota skon en ädla anteckning. Sidränderna sätter speciella höjdpunkter i vitt och ger sneakeren en sportig touch. 

Vår Sparq Low Black White är en kombination av en modern stil, maximal komfort och första klassens kvalitet.

>> sparq << 

 

 

 

Innovativ design för maximalt håll 

Våra Qava Toe -separatorsandaler imponerar med sitt sofistikerade snitt, vilket ger dig extraordinärt grepp. De smala remmarna som är gjorda av mjukt nappa -läder kan justeras individuellt, så att sulan alltid sitter optimalt på foten i motsats till konventionella flip -flops. Denna väl tanke -ut -design garanterar inte bara stabilitet utan också maximal komfort.

Qava är den perfekta symbiosen för elegans och pausness. Kombinera med jeans för en avslappnad look eller bära dem till en klänning för ett elegant utseende.

>> qava <<    

 

Maximal frihet för dina fötter 

Vår Qoss Black kombinerar elegans och komfort i en unik design. 

Tåavskiljaren är utformad så mjukt att ingenting gnuggar eller gör ont. Så du kan springa bekvämt och sorglöst hela dagen. Bredd, fint slipade läderremsor erbjuder dig ytterligare håll och stabilitet.

Du hittar inte en mer ädla och bekvämare flip -flop! Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad genom staden eller en avslappnad sommarfest - Qoss Black är alltid det rätta valet. 

>> Qoss <<

 

 

 

Sportig, elegant look 

Vår Qody White är symbolen för en feminin barfota sneaker, som ger en särskilt ädel blick genom den smarta kombinationen av svartvitt. Det svarta läderet på sidorna fängslar med sin ursprungliga struktur och lyser vackert i solen.

Oavsett om du promenerar i staden, på kontoret eller på en avslappnad promenad - med Qody White är du alltid snygg och bekväm.

>> Qody <<  

 

Komfort som på moln 

Vår Suqar White är utrustad med en bekväm sneakersula, som kör dig på moln med varje steg. I dessa ballerinor kan du springa i timmar utan belastning på fötterna.

Det mjuka Nappa -läderet anpassar sig perfekt till din fotform och säkerställer en bekväm passform. Släpp bara in, springa av och se feminin ut! 

Oavsett om du letar efter en elegant barfota sko för ditt bröllop eller älskar vita ballerinor för jeans, erbjuder Suqar White er båda: ett feminint utseende och en ojämförlig bärande komfort som du inte har upplevt på Ballerinas hittills.

>> Suqar << 

 

Andningsaktivitet för varma sommardagar 

Om du gillar det luftigt men ändå vill hålla fötterna täckta, är Qruise White exakt rätt barfotsko för dig. De generösa luftskivorna erbjuder dina fötter optimal andningsaktivitet även på de hetaste dagarna.

Det mjuka, flexibla läderet anpassar sig perfekt till din fotform och möjliggör en ojämförlig löpande känsla. 

Känn lättheten med varje steg och njut av de varma dagarna till fullo med vår Qruise White.

>> qruise << 

 

 

Perfekt för dina sommaräventyr

Vår Qlear Black är utomhus barfota sko, som var speciellt utvecklad för dina sommaräventyr. Spåren tillåter dina fötter att andas även på de hetaste dagarna.

Oavsett hur krävande din väg är, erbjuder denna barfota sko dig den perfekta balansen mellan ventilation och skydd. Dina fötter förblir fräscha och bekväma, även om temperaturen stiger. 

Qlear Black erbjuder dig allt du förväntar dig av en högkvalitativ barfotsko: andningsaktivitet, flexibilitet, säker håll och praktisk komfort.

>> Qlear << 

Tillbaka till blogg
1 av 3