Ballerina barfota skor som passar allt: vrid velours svart

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black
Efter två fotoperationer hittade vår kund RIA en bekväm ballerina barfota sko, som hon kan stilfullt bära med byxor och kjolar.

Vi är glada över att du har hittat en bekväm och feminin sko med vår twist och önskar dig en trevlig sommar med hög bärande komfort.


Vill du också skicka en rapport om publicering?

Vänligen skriv till oss:
we@zaqq.de

Experience-Zaqq-Twist-2
Jag fick nyligen känna dina skor på internet eftersom jag letade efter bekväma skor. Det är synd att jag inte redan kände henne, jag kunde ha sparat många obekväma inköp, som ofta måste redigeras av skomakaren.
Efter två fotoperationer behövde jag absolut bra kvalitet och en bra passform. Jag hittade båda på Zaqq i Twist Velors svarta ballerina.

Jag letade efter en ballerina i en neutral färg, som jag kan kombinera annorlunda för så många kläder som möjligt. Så mycket av mitt val på Zaqq Twist Velours Black Ballerina.
Det passar perfekt med långa och shorts men också lika bra med kjolar och kläder i olika längder. På grund av den svarta färgen är den klassisk och genom Velor verkar det också lossat och elegant. Dessutom finns det slingan som ger skon ett feminint utseende och lappen på skon och slingan har ett glitter -utseende som ger ballerinas en speciell touch. Denna sko är en riktig all -rounder.
Experience-Zaqq-Twist-3
Skon är lätt att ta hand om, accepterar knappast damm och kan borsta rakt om den ska rengöras. Detta fungerar utan problem och skon ser ut igen. Skon gör mig mycket nöje, är underbar och gör också en smal fot.

Jag bar Ballerinas hemma först och slitna sedan utanför med tunna strumpor för första gången, som jag gjorde annars. Uppmuntrad av den höga komforten lämnade jag strumporna bort- och jag hade inga tryckpunkter- bara underbara!
Dessutom har ballerinorna en stor modern design och är så lätta. Vänligen fortsätt. Jag tycker att det är underbart att Zaqq -skor inte behöver köras. Du är verkligen till stor hjälp för alla som har problem med dina fötter och inte vill göra utan en chic design. Toppskor!
Vänligen erbjuda också ballerinor i mörkblå med en mörk sula, t.ex. twist eller suqar. Jag skulle köpa dem omedelbart.


Tillbaka till blogg
1 av 3