Jag hittade äntligen rätt sandaler

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden
Christoph hittar sin nya Qlear Dark Brown mycket trevligare än presenterade på butiksfoton. Men inte bara det, han är också övertygad om komforten och bär den öppna barfota skon till vandringar, rörelser och till och med på kontoret. Så han hittade en sommarsko för varje tillfälle.

Vi är glada över att du gillar vår Qlear så mycket och önskar dig många trevliga turer med honom.


Vill du också skicka en rapport om publicering?

Vänligen skriv till oss:
we@zaqq.de
__________

Erfarenhet-Zaqq-barfota skor Qlear-3
Jag har bara bär barfota skor i cirka 6 år och jag är helt övertygad om detta koncept. Hittills har jag främst slitit skor från ett annat företag och var imponerad av kvaliteten. Tyvärr, efter en kort bärtid, sa några av dessa skor adjö, så jag letar efter alternativ.
Experience-Zaqq-barfota skor Qlear-4

Jag hade tidigare köpt skor från Zaqq som övertygade mig med deras komfort och hållbarhet.
Jag hade letat efter en vardagsvariant länge, jag hade redan provat sandaler med tåavskiljare i förväg, men tyvärr kom jag inte överens med den. Slutligen köpte jag Qlear Dark Brown Sandals från Zaqq, nu till denna sko:

Till att börja med tycker jag att dess utseende är mer tilltalande än presenterat på webbplatsen. Skon gör ett robust intryck av hög kvalitet i bearbetningen och när det gäller de använda materialen.
Snörningen med kardborrfästet i mitten av foten är en fin gadget som säkerställer att ingenting plattar genom området.
Tåboxen är tillräckligt stor, jag hade tur med 45, mitt standardval. Skon glider inte och klämmer inte fast på foten. Det inre läderet är trevligt mjukt, jag hoppas att det inte kommer att gnugga igenom det.
Erfarenhet-Zaqq-barfota skor Qlear-5
Jag använde redan skon när jag flyttade till fjärde våningen, fick flera vandringar bakom mig och var regelbundet på vägen på längre cykelturer.
Det som slår mig positivt är att skon påminner mindre om en barfotsko, eftersom den tunna sulan tydligen fortfarande stoppar inifrån. Som ett resultat är markkontakt inte så direkt, den blir trevlig, utan bara något dämpad.

Erfarenhet-Zaqq-barfota skor Qlear-6
Qlear Dark Brown verkar också byggas för uthållighetsstress. Även efter att ha kört i timmar är skon trevlig på foten, trycker inte och ger inte någon riktning, som vanligt med barfota skor.
Experience-Zaqq-barfota skor Qlear-4
Dessutom ser skon mycket bra ut och kan också bäras på kontoret, och sedan covid19 har kläderreglerna på kontoret blivit mer avslappnade. Så det finns inga problem för en dag på kontoret.
Slutsats: Denna Qlear Dark Brown är precis den rätta för mig. Det är luftigt, bekvämt, varaktigt något och ser också bra ut.

Tillbaka till blogg
1 av 3