Kundupplevelser på vintern med ZAQQ Barfota skor

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Vill du veta hur det känns att bära barfota skor på vintern? 

Kundrecensioner på vintern

Våra kunder försökte det och är glada! De berättar om mysiga fötter trots kylan och snön och en helt ny löpande känsla som våra skor erbjuder på vintern.

Låt dig själv inspireras av dina recensioner och upptäck hur barfota skor kan berika din vinter!

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

Varma barfota skor vinter svart  

Varm & anti -glid 

Bortsett från det faktum att de är bekväma och varma, inspirerar de mig eftersom sulan är så hala.

Jag försökte henne på Icy på grund av det och kände mig alltid säker. Jag har aldrig haft sådana skor.

- Karin om Qore Mid Winter Black -

>> Qore << 

 

Varma barfota skor vintern svart 

Ingen svettning, ingen Müffeln

Jag köpte min prequel 21 i september. Sedan dess har jag bär dem nästan varje dag (utom på sommaren och utanför vandringen) och jag är alltid förvånad: ingen svettning, ingen Müffeln - inte ens efter två år.

Den övre är verkligen okänslig för smuts, bara torka den fuktig, klar. Genial uppfinning. [...]

Den enda nackdelen: Tyvärr bara tillgänglig i en färg, annars skulle jag redan ha samtidigt samtidigt.

- E. Biebrich om prequel vinter vegan svart -

>> prequel <<   

 

Svart vinter barfota skor kvinnor

Är värda varje cent

Jag har haft skorna i över ett år nu och jag kan rekommendera den här skon till alla. De håller mycket varma när det är kallt ute - i början tvivlade jag på det genom den tunna sulan - men mina tvivel bekräftades inte. Naturligtvis måste jag också säga att jag på -10 grader känner mig mer bekväm med ytterligare tjocka strumpor, men det är min rent subjektiva känsla. Eftersom det också är på fotbottenpäls, håller de varma så bra - vid mycket låga temperaturer men senast med tjocka strumpor. Skäret av skon tillåter också detta utan att känna foten på något sätt. De kör också mycket bekvämt. Jag har aldrig känt mig så bekväm i en vintersko. ...

... Foten har utrymme och kan särskilt rulla upp och jag går också mycket mer medvetet eftersom sulan är fin och mjuk. Även efter långa promenader har jag ingen ryggsmärta om jag bar mina skor. Det jag också tycker är mycket positivt är att läderet fortfarande är mjukt och smidigt som den första dagen. Jag brydde mig alltid om det med ett rengöringskum och svart skokräm, inget mer. Inga repor, inga bräckliga platser - du kan se den mycket goda kvaliteten på nappa -läderet. Sammantaget har en 12 av 10 redan beställt ytterligare två par som jag fick idag och som passar såväl som en handske. Aldrig andra skor, de är värda varje cent! ❤️

- Alisa om Quintic Winter Waterproof Black -

>> Quintic <<  

 

Svarta mäns vinter barfota skor 

Absolut toppprodukt

 Jag har bara bär barfota skor i tio år och har alltid provat "vinter barfota skor" från alla möjliga tillverkare. Detta ledde faktiskt till insikten att "vinter" och "barfota skor" är två inkompatibla motsatser ... i själva verket är "Quintic Winter" den första riktiga "Winter Barefoot Shoe" som förtjänar detta namn! Fantastiskt varm, även vid -10 °, super flexibel, hög kvalitet bearbetad och otroligt trevlig att bära. Det mycket mjuka läderet anpassar sig perfekt till fotformen. Verkligen en absolut toppprodukt, stor komplimang till skomakarna!

 - Markus om Quintic Winter Black -

>> Quintic <<  

 

Vattentäta barfota skor vinter vinter

Måtten på saker 

Vad bär du för att marschera genom lera och snö på vintern? Expeq har blivit mitt första val. Super bekvämt och lätt att rengöra, köpet var verkligen värt det.

- Thomas via expeq -svart vattentät -

>> expeq << 

 

Barfota skor vandra med mycket grepp 

Greppet är fantastiskt 

Stora vandringsstövlar, glid in och springa av. Det är verkligen så. Du behöver inte köra den. Greppet är också stort och vattentätt. Priset är definitivt värt det. Nu hoppas jag att han är min följeslagare i några år.

- Marion via Treq Camel Waterproof -

(Foton av Treq Cognac vattentät)

>> treq <<  

 

Vattentät vegan barfota skor bruna 

Fötterna förblir torra och varma 

Jag är så nöjd med den här skon. Oavsett om våta ängar (uthållighetstestet) eller snö förblir fötterna torra och varma.

- Katrin via Expeq Vegan Cuoio -

>> expeq << 

 

Utomhus barfota skor blå män

Light & Super Grip 

Efter att ha gått in i de mest bekväma skorna jag någonsin har haft. Snarare inte för de varma månaderna, men perfekta för övergångsperioden, och även med den första shee -vandringen och frysgraderna, förblev fötterna behagligt torra och varma. På grund av den något tjockare sulan är det inte den absoluta barfota löpande känslan, men skorna är lätta och har supergrepp. Förhoppningsvis skorna sist länge. Köprekommendation!

- Frank via Terraq Azure Waterproof -

>> terraq <<  

 

Affär barfota skor vinter 

Behagligt varmt i snön 

Bär dessa skor under det andra året. Super bekväm och också behagligt varm i snön på en omfattande vinterpromenad i snön. Är värda dina pengar.

- Werner om Arq Black -

>> arq <<  

Tillbaka till blogg
1 av 3