Aktiv durch die Weihnachtszeit

Aktivt genom julsäsongen

Doften av rostade mandlar, pepparkakor eller kakor - snacks är helt enkelt en del av julen. För att inte ställa in ytterligare kilo är fysisk aktivitet nu särskilt viktig. 

Aktivt genom julsäsongen

Med våra utomhus barfota skor har du också kul att gå ut på vintern.

Knäpp din snabbt ZAQQ, För att njuta av dina omfattande vintervandringar eller vandringar till fullo.

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

Expeq utomhus barfota skor 

Expeq: håller sitt löfte

Waterproof säger på det och vattentät är absolut denna sko. Jag blev förvånad över vågor - torra fötter kvar. Püzt i djupa pölar i skogen - bortsett från mina byxor var ingenting vått på foten.

Han tål också snö, som jag upplevde igår, i händelse av en plötslig början av vintern, och också kraftigt regn på sommaren. Toppsko med mer icke -slip än med andra barfota skor och en låg vikt, perfekt för långa vandringsturer. Ett köp som var värt det!

Kundbetyg för den svarta vattentäta

>> expeq << 

 

Aktiva barfota skor svarta kvinnor män 

Quintic: Super

Jag har bär mina skor hela vintern. Speciellt för att gå strålar med en hund. Inga fler kalla fötter, vatten penetrerar inte heller!

Men det bästa är: ingen mer ryggsmärta! Foten har utrymme i skon och ingenting pressar eller skräp, vare sig det är med eller utan strumpor. Hittills visar sulan inget slitage, även om vägarna här är väldigt steniga. Dragkedjan är till stor hjälp när du tar på sig. Jag kan bara rekommendera skon.

Kundbetyg för Quintic Black Waterproof

>> Quintic <<  

 

Explorer barfota skor 

Explorer: Fantastiskt

Jag har haft skon i ett halvt år. Efter några fogdar med barfota skor var jag skeptisk, men den här skon gjorde inte besviken.

Jag är ungefär 10 km med mina hundar varje dag. Vind, väder, förkylning, snö. Skon deltog hela vintern och behärskade verkligen varje väder med vänster. Han ser fortfarande riktigt bra ut. Profilen håller, den är absolut vattentät och till och med kallt och snö kan inte skada honom.

Jag var sällan så imponerad. Värt varje cent.

Kundbetyg för Explorer svartvattentät

>> Explorer << 

Tillbaka till blogg