Warme & vegane Barfußschuhe

Varma & vegan barfota skor

Med våra veganska kvintik är det dubbelt så roligt att gå genom snöiga vägar eller att tillbringa hela dagen på julmarknaden. 

Varm och vegan 

Våra vegan spets -up stövlar finns i olika färger, så det finns något för varje smak.

Oavsett om det är klassiskt i svart, coolt i mörkblå eller fashionabla i brunt - im ZAQQ Du kan hitta din vegan vinterutseende!

Känn dig fri, känna ZAQQ. 

 

Varma vegan barfota skor vinter vinter 

Quintic Winter Vegan Tabaco: Med barfota känsla genom vintern 

Med Quintic har sökningen efter den optimala barfota skon nu slutat. Den elastiska gummisulan säkerställer en bekväm löpupplevelse med motsvarande känsla av barfota.

 >> Quintic <<  

 

Vegan barfota skor vinter kvinnor män 

Quintic Winter Vegan Grut: varm bomullsmatning 

Den mjuka bomullsmatningen, som drar upp den kompletta båten och ser ut något högst upp på axeln, säkerställer värmeisolering på barfota sulan. Som ett resultat visar Quintic Winter sig från utsidan som en uppvärmning och elegant favoritkamrat.

Det andningsbara och vattenavvisande veganmaterialet erbjuder dig bra att bära komfort - det är gosigt och samtidigt robust. 

 >> Quintic <<  

 

Varma vegan barfota skor snö 

Quintic Winter Vegan Black: Enkel, tidlös, elegant 

Förutom komforten fängslar Quintic också med sin design: du kan bära den som en fritidssko och gå genom vinterlandskapet i timmar.

Det enkla, veganska materialet och den tidlösa stilen gör barfota skor i vinter som en elegant följeslagare för kontoret. 

 >> Quintic <<  

Tillbaka till blogg