DOQS - Dina nya spetsstövlar och andra helt nya modeller

DOQS - Deine neuen Schnürboots & andere brandneue Modelle

Äntligen är de där!

Våra helt nya startmodeller passar perfekt in i övergångsperioden. 

Doqs, Elastiq, Qazz och Buqqo 

Publicerade för bara några dagar sedan och vissa storlekar är slutsålda. Men oroa dig inte, vi arbetar redan med att lägret fylls igen. Manuellt arbete fungerar inte med en knapptryckning!

Så som alltid står det:

Det är värt att vara snabb!

Känn dig fri, känna ZAQQ.

 

DOQS lila

Din nya spets -up båt 

Våra DOQS kombinerar de bästa av två världar: det distinkta utseendet på klassiska spetsstövlar med hälsofördelarna med moderna barfota skor. 

Kombinationen av snörning och en praktisk blixtlås på Bereau garanterar inte bara en perfekt passform utan också enkel. Den flexibla och icke -Slip UltraPrip -sulan gör att du kan ha en naturlig löpande känsla och erbjuder det bästa stödet på olika underlag. 

Oavsett om det är en avslappnad promenad genom staden, ett besök på festivalen eller vandring - våra DOQ: er kan kombineras på många sätt och bär vid olika tillfällen. 

Är du redo för den ultimata komforten i dina nya DOQ: er?

>> DOQS << 

 

 Elastiq svart

Din nya Chelsea -båt

Elastiq är den perfekta följeslagaren för dina dagliga äventyr utomhus. Oavsett om du promenerar genom staden eller åker på en resa in på landsbygden, tappar du aldrig ditt grepp om den flexibla ultragripsulan.

Tack vare de elastiska insatserna på båda sidor av axeln erbjuder dessa stövlar dig en bekväm introduktion och en optimal passform. Designen är enkel, men snygg och gör dessa stövlar till den perfekta partneren för alla avslappnade look. 

Ta tag i din elastiq och känna frihet med varje steg.

>> elastiq <<   

 

Qazz Brown

Dina nya damstövlar 

Dra upp det och känna skillnaden - med Qazz upplever du komfort och stil på en ny nivå. 

Trots den höga axeln är Qazz lätt och ger dig känslan av frihet med varje steg. Du är säker på ultragrip-solen, det är på släta stadsjord eller de ojämna stigarna i skogen. 

Dessa stövlar är inte bara ett uttalande för din personliga stil, utan också ett tecken på medveten och bekväm promenader.

>> Qazz <<

 

Buqqqo brun

Dina nya mäns stövlar

Buqqqo är det perfekta skor för den moderna mannen som letar efter stil, komfort och frihet för barfota.

Oavsett om det är för den omfattande promenad, avslappnade möten med vänner eller ännu mer formella tillfällen - Buqqqo -stövlarna är oerhört mångsidiga och kan kombineras perfekt för en mängd olika kläder. 

Den flexibla ultrasolen är din sten i bränningen i vått väder, på ojämna stigar och på hala ytor. 

Med Buqqo sätter du ett tydligt fashionabelt uttalande utan att föregående komfort som dina fötter tjänar.

>> buqqo <<   

Tillbaka till blogg
1 av 3