Luftig bomull för sommaren

Luftige Baumwolle für den Sommer

Våra Barefoot -skor är perfekta för sommaren. De ser inte bara fräscha och moderna, utan ger dig också tröst på de varma dagarna som inte lämnar något att önska. 

Lätt och särskilt andas 

Det mjuka bomullstyget ligger försiktigt på huden och förhindrar friktion. Dessutom erbjuder dessa lätta zaqqs dig en naturlig rörelsefrihet och låter dina fötter andas fritt på sommaren.

Känn dig fri, känna ZAQQ. 

 

 

Den veganska stickskon för varje tillfälle 

Denna charmiga sticksko gjord av vegansk bomullstyg utvecklar sin prakt med varje steg. Vår qnit, känd för sin lätthet och permeabilitet, visar sig vara den perfekta följeslagaren, vare sig det promenerar genom metropolen eller i idrottsbruk.

Bär vår qnit i svart eller vitt till mer eleganta kläder eller välj en av de livliga färgerna för en avslappnad avslappnad look eller ditt nästa sportäventyr.

>> qnit <<  

 

 

 

Särskilt luftig 

Croqet är det ideala valet för dem som inte vill göra utan sina sneakers ens på rasande dagar.

I det främre området har vi integrerat en grov mesh bomull som gör att dina fötter kan andas obehindrat. Vår Croqet är särskilt lämplig för alla sporter, men det ser också fantastiskt ut på den avslappnade looken.

Luftpermeabel, bekväm och cool - vad mer behöver du?

>> croqet << 

 

 

Feminin-sportig 

Om du vill erbjuda dina fötter ett elegant skal utan att avstå från maximal rörelsefrihet, är denna barfota sko det perfekta valet.

Det klassiska ballerinskäret får en sportigare touch genom en vit sneak sula utan att förlora sin feminina karisma.

Glöm ultrande värme efter långa promenader på sommaren! Med Suqar i bomullsversionen njuter du alltid av ett idealiskt fotklimat tack vare dess utmärkta luftpermeabilitet.

>> Suqar <<  

Tillbaka till blogg
1 av 3